שם היחידה | מחיר שעה | מחיר שעתיים | מחיר 3 שעות | מחיר לילה |
---|---|---|---|---|
סוויטת קו החוף | התקשר | התקשר | 350 ₪ | התקשר |
סוויטת קו החוף חדרים לפי בקרית חיים חיפה
יש מקומות שמעניקים חוויית נופש שונה ממה שאפשר לדמיין, סוויטה מפוארת הממוקמת בקו החוף בקרית חיים, עם חלון ענק המכניס פנימה את הים בכבודו ובעצמו שמשתלב בצורה מדויקת עם עיצוב הפנים של הסוויטה שנבחר בגווני שמנת וכחול כהה... יחד עם ריהוט יוקרתי, אבזור מדויק ואסתטיקה מושלמת שמעידים על כך שסוויטת קו החוף נועדה לנופש איכותי למפונקים שבינינו!
הסוויטה מציעה חללים מרווחים שיחד עם זאת גם מאוד אינטימיים וחמימים אודות לעיצוב והאבזור המוקפדים. לרשותכם חלל מרכזי עם מערכת ישיבה סלונית יוקרתית בצבע כחול וילונות נשפכים לבנים, ג'קוזי זרמים גדול ומפנק, מסך טלוויזיה בכבלים, מיזג אוויר ומטבח מאובזר בשלמות.
חדר השינה כולל מיטה זוגיתצ מרווחת עם מערכת מצעים לבנים נקיים, מסך טלוויזויה נוסף, תאורת חדר מיוחדת וארון בגדים. חדר הרחצה כולל מגבות נקיות, מוצרי טואלטיקה וסבונים.
האירוח מתאים לזוגות אוהבים להשכרה לפי שעה או על ביס יומי וסופי שבוע.
שירות דיסקרטי מלא כולל כניסה עצמאית ותשלום ללא מפגש.