אמצע שבוע | סוף שבוע | |||
---|---|---|---|---|
שם היחידה | מחיר לילה | מחיר בהזמנת 2 לילות | מחיר לילה | מחיר בהזמנת 2 לילות |
אוהל דום רגיל | 370 ₪ | התקשר | התקשר | התקשר |
אוהל דום משפחתי | 450 ₪ | התקשר | התקשר | התקשר |
אוהל דום זוגי | 690 ₪ | התקשר | התקשר | התקשר |
אוהל פעמון | 200 ₪ | התקשר | התקשר | התקשר |
האירוח אצלנו הוא קמפינג אלטרנטיבי בתנאים נוחים בלב הטבע המדברי הפראי, תוך שמירה על האווירה והסביבה המדברית. הדגש שלנו הוא על פיתוח מינימלי, מזעור זיהום סביבתי, והשתלבות בנוף המדברי.
יש כמה סוגי אוהלים במקום, 2 אוהלי ספירה (דום) משפחתי משודרג, 2 אוהלי ספירה זוגי משודרג, 4 אוהלי ספירה רגילים ו10 אוהלי פעמון – המחירים משתנים לפי סוג האוהל.
אוהל ספירה (דום) זוגי משודרג - הדומים הזוגיים מאוד גדולים ומרווחים, יושבים מול נוף מדברי פתוח, ומאובזרים בכל טוב!
בחודשי הקיץ יש אמבטיה אישית מול הנוף, מערכת תאורה סולארית, מיטה זוגית, קמין עצים, פינת ישיבה, פינת ישיבה חיצונית, מתקן למדורה, והמון אווירה ושקט...
אוהלים משפחתיים גדולים ומשודרגים הפונים אל המדבר הפתוח במטע עצי הזית שלנו.
אוהלי הדום המשפחתיים שלנו גדולים מרווחים ומאפשרים אירוח מדברי נוח באווירה מיוחדת.כל אוהל בגובה של 3 מטרים ובשטח של 30 מטרים רבועים, כך שהם מרווחים ומתאימיםלקבוצה של עד 10 אורחים.
כל הזמנה מקבלת אוהל משלה (מאורח בודד ועד 10).
לאוהלים דפנות מצמר עיזים ודלת עץ הנותנת תחושה של מבנה קבע דמוי בקתה.
באוהלים המשפחתיים - יש מיטה זוגית ושישה מזרני יחיד, קמין עצים לחימום, מחצלת ושטיח, תאורה סולארית ועמדת טעינה לטלפון.
בכניסה לכל דום יש אזור מוצל עם מחצלת ,כיסאות זולה לארבעה, שולחן פיקניק מעץ ופינה למדורה.
המקום בנוי מ 2 מתחמים, מתחם ה"אקו קמפינג" בו יש 8 אוהלי ספירה (דום) מאובזרים כולל קמין עצים לימים הקרים, תאורה סולארית, מיטה זוגית, מזרנים, פינת ישיבה ורשת צל.
יש במתחם גם שירותים, מקלחות ומטבחי שדה.
המתחם השני "פרא" – מתחם פרטי בין מטעי זיתים, מציע אוהלי ספירה קבוצתיים, מטבח שדה, שירותים ומקלחות. פינת מדורה, בריכת שכשוך אינטקס בחודשי הקיץ, סאונה, שולחנות אוכל בר ועוד.
אין חיבור לחשמל אבל יש אפשרות לגנרטור.
ניתן להזמין בנוסף מצעים וכלי מיטה, עצים למדורה וצידנית עם קרח ובריזרים/בירות/יין לבחירתכם
ניתן לשכור מאיתנו מצעים, שמיכה וכרית בעלות של 50 ש"ח לאורח.
עצים לקמין ולמדורה במחיר של 90 ש"ח ל25 ליטר ו170 ש"ח ל 50 ליטר.
ניתן להדליק מדורה בסמוך לאוהל, ואפשר גם לבשל על מנגל
ניתן לרכוש מאיתנו עצים למדורה ולקמין ( באוהלי דום בלבד) בהזמנה מראש.
המתחם הוא ״אוף דה גריד״ מאחר ואנחנו מאמינים בקיימות ובשמירה על הסביבה. לכן מצמצמים צריכה, ממחזרים, ומשתמשים בחומרים ממוחזרים.
התאורה במתחם היא מינימלית ומועטה כדי להקטין זיהום אור ולצמצם הפרעה למצפה הכוכבים הסמוך - תנאים אלה אופטימליים לצפייה בכוכבי הלילה.
חשוב להביא פנסי ראש ואמצעי תאורה לשימושכם.
במקום תאי שירותים ומקלחת עם מים חמים תחת כיפת השמיים וללא גג.
קיימים אזורים עם משטחי עבודה, ברז וכיור. בנוסף ישנם כלי אוכל, צלחות, כוסות, וכלי מטבח בסיסיים לשימושכם בכמות מוגבלת, ללא כיריים. בבקשה לא להשתמש ולא להביא כלים חד פעמיים.
המתחם שקט וללא הפעלת מוזיקה