אמצע שבוע | סוף שבוע | |||
---|---|---|---|---|
שם היחידה | מחיר לילה | מחיר בהזמנת 2 לילות | מחיר לילה | מחיר בהזמנת 2 לילות |
סוויטות לה בלנקה | 800 ₪ | 1400 ₪ | 1200 ₪ | 1800 ₪ |
סוויטות לה בלנקה - צימרים בחד נס לזוגות ומשפחות עם בריכה
סוויטות נופש אלגנטיות עם בריכה פרטית בחצר - שקשה לתאר במילים!
מתחם הנופש לה בלנקה במושב חד נס ברמת הגולן זכה לתואר יוקרה בזכות הרמוניה של שילובים מוצלחים שהופכים לעונג צרוף. לוקיישן עם נוף לכנרת, עיצוב אדריכלי מדוייק ואבזור מלא שלא מדלג על אף פרט, תוך חשיבה על נוחות הנופשים ואיכות החופשה.
תשכחו מה שהכרתם עד היום כי מקום כזה עוד לא ראיתם!
המתחם מציעה 5 סוויטות יוקרה לנופש זוגי ומשפחתי: 3 סוויטות גן ו2 סוויטות נוף (בקומה שנייה)
חלל הסוויטות open space מרווח המכיל מיטה זוגית עם מזרן אורטופדי, מצעים איכותיים, ג'קוזי זרמים זוגי, מטבח, מיזוג אוויר, אינטרנט אלחוטי, סלון זוגי, מסך טלוויזיה עם מגוון ערוצים לצפייה.
חדר רחצה עם מוצרי טיפוח ותמרוקים, חלוקי מגבת איכותיים, מגבות גוף ופנים, נעלי ספא
בכל סוויטה פינוקי הבית: פירות העונה, שמפניה, עוגיות, שוקולדים, שתייה קלה, מכונת nespresso עם קפסולות.
במתחם החיצוני תהנו מנוף משגע לכנרת והרי הגולן המעניק אווירת חופש בשילוב בריכת שחייה ענקית (10X4) עם רצפת פסיפס ותאורה פנימית מיוחדת. לצד הבריכה ריהוט גן איכותי, מיטות שיזוף, פינות ישיבה מוצלות, תאורה לילית דקורטיבית ועצי נוי.
בתיאום מראש ניתן להזמין ארוחות, עיסויים, וסידור הסוויטה ליום הולדת / יום נישואין
לא ניתן להבעיר מנגל במתחם, אין אפשרות לקריוקי.
האירוח מתאים לזוגות או משפחות (זוג + 2 ילדים ותינוק).
המחירים לספטמבר ואוקטובר, תוקף המחירון עד 30/10/2020 לא כולל חגים ומועדים.
מגוון אטרקציות ומסלולים באזור צימרים בחד נס: טיולי ג'יפים וטרקטורונים, רכיבה על סוסים, מסעדות שף.